Haladás

Kulcsár Kornél több lehetőségre vágyik Szombathelyen

A Haladás Sopron Bank 20 esztendős középpályása, Kulcsár Kornél jól érzi magát Szombathelyen, ugyanakkor az eddiginél több szerepre vágyik a csapatban.

"Mondjuk, hogy is-is, lehetett volna több is - mondta a középpályás a haladas.hu-nak adott interjújában arra a kérdésre, hogy elégedett-e eddigi játékidejével. - A Győr ellen jól ment a foci, szerintem a négy bajnoki közül talán akkor futballoztam a legjobban. A Vasas ellen már kezdő voltam, és úgy éreztem, szintén lendítettem a csapat szekerén - ehhez képest meglepődtem, amikor a második félidőre már nem kellett kijönnöm. Utána aztán megbeszéltük Artner Tamással a cserém okát, az indok azonban maradjon a tréner és az én titkom. Zalaegerszegen a kispadon kezdtem és ott is fejeztem be a meccset, pedig 1:1-nél bíztam bent, hogy lehetőséget kapok. Legutóbb, a Fradi ellen a második félidő közepén álltam be, és nagyképűség nélkül mondhatom: szerepem volt a győzelemben. Erőnlétileg még akad egy icipici lemaradásom, de összességében nincs gond a kondimmal, jó erőben vagyok."

Az ősszel még Kaposváron futballozó Kulcsár egyébként a volt edző, Aczél Zoltán házában lakik. "Szerintem jót tett nekem a környezetváltozás, még akkor is, ha  - Kaposvárhoz hasonlóan - Szombathelyen is pletykálnak rólam ezt-azt emberek. De ezzel együtt kell tudni élni. Három hete egyébként kiköltöztem a hotelból ahol eddig laktam, jelenleg egy családi házat bérel számomra a klub - korábban a volt edző, Aczél Zoltán lakott itt. A hotelban Nagy Danival laktunk együtt, de miután náluk hamarosan jön a baba, így különváltak útjaink, egyedül élek a házban."