Kézilabda

Az MKSZ nyolc sportvezetőt jelöl az EHF bizottságaiba

  • handball.hu

Március 27-én ülést tartott a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége. A testület döntést hozott a júniusi EHF-tisztújítás kapcsán az MKSZ valamennyi jelöltjének személyéről, módosította a Szervezeti és Működési Szabályzatot, valamint elfogadta a szövetség 2012. évi költségvetését.

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége véglegesítette az Európai Kézilabda Szövetség 2012 júniusában sorra kerülő tisztújítása kapcsán jelölt magyar szakemberek névsorát. Ennek értelmében az MKSZ Vetési Ivánt az EHF Nemzeti Bizottságába, Borsos Attilát a Végrehajtó Bizottságba, Andorka Sándort a Versenybizottságba, Bienerth Gusztávot a Fellebviteli Bizottságába, Jeney Zsolt Ákost a Női Kézilabda Bizottságába, Kovács Pétert a Módszertani Bizottságba, Kelecsényi Ernőt az EHF Marketing Női Klub Bizottságába, Horváth Gabriellát a Strandkézilabda Bizottságba jelölte - írja a handball.hu kézilabda szakportál.

Az elnökség felkérte a Szakmai- és Versenybizottságot, hogy a Budapest Bank Liga alapszakaszának utolsó fordulójával kapcsolatban minél gyorsabban folytassa le a vizsgálatot a sportág egyetemes érdekében.

Az Elnökség módosította az MKSZ Szervezeti és Működési Szabályzatát, valamint meghallgatta a Versenybizottság 2012-2013-as szezonra vonatkozó Versenykiírási koncepcióját. A Nemzeti Válogatottak Bizottsága eddigi tevékenységéről számolt be az Elnökségnek.