MLSZ

A Vasastól fordulónként egy pontot vonhatnak le, K. Zsoltot felmentették

A Fegyelmi Bizottság továbbá felmentette a korábban fogadási csalás miatt őrizetbe vett játékosügynököt.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén azt a határozatot hozta, hogy a Vasastól fordulónként 1-1 pontot levonnak, amennyiben nem fizetik ki korábbi trénerüket, Komjáti Andrást.

"A FEB elnöke által kijelölt fegyelmi tanács (FT) a jelen határozat jogerőre emelkedésétől kezdődően a Vasas Futball Kft. sportszervezet, mint visszaeső, legmagasabb osztályban szereplő csapatával szemben bajnoki fordulónként 1 - 1 büntetőpontot állapít meg, mindaddig, amíg a Dari 6 Bt-vel (képviseli: Komjáti András) szemben fennálló tartozását nem fizeti meg.

Az FT a Vasas Futball Kft. sportszervezetet, mint visszaesőt, az igazolási és átigazolási jogból kizárja, mindaddig, ameddig Ambrusics Róbert labdarúgóval szemben fennálló tartozását nem fizeti meg. Az FT az eljárás alá vont sportszervezetet az Igazolási és Átigazolási Szabályzat rendelkezésének megsértéséért 50.000,- Ft pénzbüntetés megfizetésére is kötelezi.

Az FT a Haladást, mivel az FTC elleni mérkőzés után a vendég csapat autóbuszát megrongálták a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén, a kötelezően előírt rendezői létszám 10 fővel történő felemelésére, és ezen mérkőzésen szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi.

A Fegyelmi Bizottság továbbá felmentette a korábban fogadási csalás miatt őrizetbe vett játékosügynököt.

Az FT tárgyalás megtartása után Kugyela Zsolt sportszakemberrel (játékosügynök) szemben hozott - a sportszakember ellen elrendelt fegyelmi eljárás és sporttevékenység végzésének felfüggesztésével kapcsolatos - korábbi határozatát megváltoztatta, és Kugyela Zsolt sportszakembert az ellene elrendelt fegyelmi eljárásban elévülés okán felmentette."