Férfi kézilabda

A León a Berlint, a Barcelona a Köbenhavn-t kapta a negyeddöntőben

  • 63

A Veszprémet búcsúztató spanyol Ademar León a német Füchse Berlint kapta ellenfélnek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi bécsi sorsolásán.

A nyolcaddöntőben Nagy László Karabaticcsal küzdött, a negyeddöntőben a sportág másik ásza, Mikkel Hansen lesz az ellenfél

A legrangosabb európai sorozat negyeddöntőjében a Veszprémet vasárnap kiejtő spanyol Ademar León a bakonyiakkal egy csoportban szereplő, a nyolcaddöntőben a HSV Hamburg csapatát felülmúló Fücshe Berlint kapta. A Nagy Lászlóval felálló címvédő Barcelona a feltörekvő dán sztárcsapattal, a világ legjobbjának választott Mikkel Hansent is a soraiban tudó FC Köbenhavn együttesével mérkőzik meg. Milorad Krivokapics csapata, a szlovén Cimos Koper az Atlético Madridot, míg a Croatia Zagreb a német THW Kielt "húzta".

A Bajnokok Ligája mellett sorsoltak a Kupagyőztesek Európa Kupájában valamint az EHF-kupában is. Előbbi elődöntőjében a Mocsai Tamással és Szilágyi Viktorral felálló - korábban az FTC-PLER-t is búcsúztató - Flensburg-Handewitt Grebenár Gábor együttesével, a spanyol Aragónnal csap majd össze.

Az EHF-kupában Nagy Kornél alakulata, a francia Dunkerque a német Magdeburggal, míg a RN-Löwen a Göppingennel került össze.

Bajnokok Ligája
negyeddöntők párosítása
Köbenhavn (dán)-Barcelona (spanyol)
Ademar León (spanyol)-Füchse Berlin (német)
Croatia Zagreb (horvát)-THW Kiel (német)
Cimos Koper (szlovén)-Atlético Madrid (spanyol)







 

EHF-kupa
elődöntők párosítása
Rhein-Neckar Löwen (német)-Göppingen (német)
Magdeburg (német)-Dunkerque (francia





 

KEK
elődöntők párosítása
Flensburg-Handewitt (német)- BM Aragón (spanyol)
Celje (szlovén)-Gummersbach (német)