La Liga

Két lendületes csapat meccsén a Sevilla volt pontosabb

Idegenben tudott nyerni a Sevilla a Primera División 29. fordulójának zárómeccsén, az andalúziai együttes a Granadát győzte le Negredo remeklésének köszönhetően 3-0-ra.

Nem sokat tapogatóztak a csapatok, egymásnak estek, így a meccs elején voltak lehetőségek mindkét oldalon bőven. A Sevilla oldaláról Negredo és Navas veszélyeztettek, a Granadából pedig Uche és Benítez kerültek többször közel a gólszerzéshez. Nagyobbakat a vendégek kapusának, Palopnak kellett védenie, de Negredo egy fejese után a másik oldalon Roberto csak belekapni tudott a labdába, már verve volt, így a gólvonalról védőjének kellett kirúgnia a játékszert.

A Sevilla játékosai örülnek Negredo góljának a csapat mérkőzésén a Primera Divisiónban 2012-ben.

Negredo így is megszerezte a vezetést a Sevillának a 39. percben, amikor Reyes remek indítása után egyedül lépett ki, és átpöccintette a labdát a hálóőr felett. (0-1)

A második félidő elején viszonylag gyorsan növelte előnyét az andalúz együttes, Negredo ezúttal egy gólpasszal jelentkezett, a bal oldalról, az alapvonaltól gurított Manu elé, akinek egy rossz labdaátvétel is belefért, így is a bal alsóba lőtt. (0-2)

A folytatásban kissé visszaesett a színvonal, kevesebb lett a helyzet, de a vendégek így is lőhettek volna még gólt, Negredo a 87. percben a keresztlécet találta el a tizenhatosról.

A hosszabbításban aztán Manu tudott duplázni, miután Navas megindulása után Robertóról elé pattant a labda (0-3), és a Sevilla a győzelemmel a 9. helyre lépett előre, a Granada pedig maradt a 17., még épp bennmaradást jelentő pozícióban.

Primera División
29. forduló
Granada-Sevilla 0-3 (0-1)
gólszerzők: Negredo (39.), Manu (54., 90+3.)