Debrecen

Az Egervári által figyelt védő szerint jókor jött a pápai pofon

A listavezető Debrecen hátvédje, Mészáros Norbert még mindig a Pápa elleni mérkőzés hatása alatt van, de amondó, hogy idejében jött a pofon, és az Újpest ellen már a régi Lokit látná szívesen.

Még mindig ideges, feszült vagyok, ha eszembe jut a szombati meccs – fogalmazott a a dvsc.hu-nak Mészáros Norbert, a Loki belső védője. – Egy olyan mérkőzést, amelyen 2–0-ra vezetünk, nem szabad, hogy döntetlenre adjunk, ekkora hibát egyszerűen nem követhet el a csapat. Számomra nagyon fájó, ami történt, mert eddig kitűnően szerepeltünk, nem kellene mindezt lerombolnunk. Két rögzített szituáció végén kaptuk a gólokat, amelyeket mindenképpen hárítanunk kellett volna, buta találatok voltak, nincs rajta mit szépíteni... Ha biztosan meg tudnám mondani, mi vezetett ide, akkor én lennék a világ egyik legokosabb embere! Talán az is közrejátszott a teljesítményünk visszaesésében, hogy néhányan azt hitték a gárdából, ez a meccs már zsebben van. Kétségtelen, hogy a kezünkben volt a találkozó, de korántsem volt még megnyerve, amint az be is bizonyosodott. Amit tennünk kell, az az, hogy a következő meccsre 120 százalékos koncentrációval kell készülnünk, az edzéseken is a maximumot kell nyújtanunk és javítanunk kell Újpesten. Remélem, ez a pofon felébresztett bennünket és újra jól teljesítünk majd.

A Debrecen a Győr győzelmének köszönhetően már csak négypontos előnnyel vezeti az OTP Bank Ligát, a Magyar Kupa elődöntőjében pedig 2-1-es előnyből várhatja az Újpest elleni visszavágót.