NB II

Véber György lett a másodosztályú Mezőkövesd vezetőedzője

Az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry SE szerződést kötött Véber Györggyel, aki legalább 2013 nyaráig lesz a csapat vezetőedzője.

Véber György a Lombard Pápa vezetőedzőjeként 2010-ben.

A Mezőkövesd a 2011-12-es szezonban az NB I-be való feljutásért harcolt, de a jelenlegi idény - akkor még Huszák Géza vezetésével - nem kezdődött jól a borsodiak számára, így októberben Csank János érkezése is felvetődött. Akkor Szabados György lett a vezetőedző, de az ő irányításával sem szerepelt jól az együttes, jelenleg 6 győzelemmel, 6 döntetlennel és 7 vereséggel a 10. helyen áll az NB II Keleti csoportjában, 15 ponttal a listavezető Szolnok mögött, ezért újabb edzőváltás mellett döntött a klub elnöksége.

Az új vezetőedző Véber György lesz, akivel 2013. június 30-ig szóló szerződést kötöttek. A szakember játékoskarrierje legnagyobb részét Újpesten töltötte, majd edzőként a Lombard Pápa csapatánál mutatkozhatott be az NB I-ben, ahová 2009-ben jutott fel a sárga-kékekkel. 2011 őszéig volt a Pápa szakvezetője, akkor a gyengébb eredmények miatt bontottak vele szerződést.