Diósgyőr

A sör után itt a DVTK-kávé

A nemrégiben forgalomba hozott és nagy sikert aratott DVTK-sör után a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján mutatta be újabb "saját márkás" termékét, a DVTK-kávét.

A nemrégiben forgalomba hozott és nagy sikert aratott DVTK-sör után a klub bemutatta újabb "saját márkás" termékét.A labdarúgócsapatot működtető Diósgyőr FC Kft. és a Pannon Kávé Kft. együttműködési megállapodást írt alá.

"Miskolchoz való szoros kötődésemnek köszönhetően régóta figyelemmel kísérem a DVTK futballcsapatának a sorsát, így nagy örömmel fogtunk hozzá a klub vezetőségével közösen a DVTK-kávé (úgy is, mint: DVTKv) koncepció kialakításához. Az első egyeztetéseket követően hamar kiderült, hogy a klubvezetés jövőképe és cégünk tervei közel állnak egymáshoz, így nem lesz nehéz együtt dolgoznunk a közös sikerek érdekében. Biztosak vagyunk benne, hogy kereskedelmi és marketing tapasztalatainkat, disztribúciós rendszerünkben rejlő lehetőségeinket kiaknázva egy új, népszerű DVTK terméket tudunk kínálni a diósgyőri labdarúgással szimpatizálók, és az azt támogatni kívánók számára" - olvasható Lőrincz Lászlónak, a Pannon Kávé Kft. ügyvezető igazgatójának nyilatkozata a dvtk-eu-n.

"Bízunk a DVTK-val kötött együttműködési megállapodás sikerében, hiszen cégünk jelmondata is megfogalmazta azt, amely a labdarúgásra, a szurkolótáborra, és a csapatra egyaránt igaz: összeköt az élmény! - zárta a cégvezető.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a Magyarországon gyártott DVTKv gazdag, a hazai fogyasztók igényeit mindenben kielégítő ízvilágát az első osztályú, trópusi tájakról származó kávéfajták garantálják.

"Lőrincz László kereste meg a DVTK-t, első körben nem is volt tervben diósgyőri részről a kávé. Fontos elmondani, hogy a ma bemutatott DVTK-kávé nem egy már létező kávé átcsomagolása, egyedi íz, a “DVTK íze, a siker íze”. Természetesen a csomagolása is a DVTK-t idézi, így a szurkolók már messziről kiszúrhatják a boltokban. Hogy mennyire együtt gondolkodunk, azt az is jelzi, hogy szinte utolsónak kerültünk kapcsolatba és a DVTK-sör után másodiknak jelenthetjük be a DVTK-kávé létrejöttét. Az együttműködés arra is jel, hogy a helyi vállalkozók is kezdik észrevenni a DVTK-t és a benne rejlő lehetőségeket" - fogalmazott Körmöndi Zoltán, a DVTK marketing-igazgatója.

A szombati DVTK-Újpest mérkőzésen egyedi akciók várják a szurkolókat.

A DVTKv 250 grammos őrölt kávé első lépésként április elejétől a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei élelmiszerboltokban lesz elérhető a klubot támogatni kívánó, szurkolók, szimpatizánsok számára. A termék forgalmazásának zászlós hajója az Union Coop Zrt., amely üzletlánc jelentős szerepet vállal a hazai termékek piacra kerülésének elősegítésében. A termék az értékesítő helyek jellegétől függően 500-600 Ft közötti fogyasztói áron lesz elérhető.

A következő lépcsőben azon vendéglátóhelyeken, munkahelyeken, intézményeknél szeretnénk biztosítani a DVTKv elérhetőségét, ahol a vendégkör, a munkaadók és a munkavállalók fontosnak tartják kedvenc csapatuk ilyen formában is megvalósuló támogatását, a helyi érdekek érvényesülését. Ez azt jelenti, hogy olyan italautomata- és professzionális kávégép szolgáltatás csomagot kínál a Diósgyőr FC Kft. és a Pannon Kávé Kft., amelynek részeként az automaták, kávégépek a DVTKv szemes, pörkölt verziójából készítik a friss kávét, cappuccinót.