Rali

Turánék már Egerben ott lesznek a rajtnál

Az Eger Rallye-n még a Subaru Imprezával indulnak, de a Bükfürdő Rallye-tól kezdve ismét velük lesz a Ford Fiesta.

Turánék ott lesznek a rajton - Fotó:telesport

Turán Frigyes és Zsiros Gábor már a Magyar Országos Rallye Bajnokság első állomásán, a március 31-én kezdődő Eger Rallye-n rajthoz állnak. Emellett az idei évben két nemzetközi versenyt is célba vettek.

„Biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni idén, és nagyon jókat versenyezünk majd a hazai pályákon, és a tervezett vb-futamokon is. Az Országos Bajnokság minden állomásán rajthoz állunk. Az Eger Rallye-n még azzal a Subaru Imprezával indulunk, amivel tavaly versenyeztem a Mikulás- és Szilveszter Rallye-n, de a Bükfürdő Rallye-tól kezdve ismét velünk lesz a Ford Fiesta, amivel nagyon jól összeszoktunk a világbajnokságon. Szoros csatákra számítunk a mezőny legelejével, igyekszünk kihozni magunkból és a kocsiból is a maximumot, és a bajnokság élére kerülni. Az idei évben a csapat Turán Motorsport néven indul, így ezúton is szeretném megköszönni korábbi névadó szponzorunk, a Synergon sokéves támogatását.” - mondta Turán a boon.hu-nak

Az összeszokott páros másik tagja, Zsiros Gábor elmondta, tavaly sok tapasztalatot szereztek a világbajnokságon.

"Nagyon jól éreztük magunkat a világbajnokságon is, és rengeteget tanultunk, de hiányzott a hazai versenyek hangulata, az itthoni közönség. Nagy élmény volt kint, amikor megláttunk a pálya szélén egy magyar zászlót, vagy amikor a magyar szurkolók segítettek vissza a pályára Németországban, de az a tudat, hogy hazai közönség veszi körül a pályát, plusz erőt ad nekünk a versenyzéshez.” - tette hozzá Zsiros.