Barcelona

Nem lehetetlen utolérni a Real Madridot - Dani Alves

A Barcelona játékosa úgy véli, csapata most találta meg azt azt az egyensúlyt, ami hiányzott a korábbi idegenbeli meccseken.

Dani Alves csak a Milannal foglalkozik

Dani Alves, a Barcelona védője a Sevilla elleni 2-0-s győzelem után nyilatkozott az újságíróknak csapata esélyeiről. A brazil válogatott játékosa úgy gondolja, bár kétség kívül nagy a Real Madrid előnye a bajnoki tabellán, a katalánok még utolérhetik legnagyobb riválisukat.

"Most kezd a csapat egyensúlya helyreállni, ami az idegenbeli pontvesztéseinket okozta korábban. A ponthátrányunk jelentős, de a Madridnak is még kemény meccsei vannak hátra. Azon a véleményen vagyok, hogy lehetetlen dolgok nincsenek. Nekünk továbbra is hozni kell a győzelmeket a szezon végéig" - jelentette ki Alves, aki kitért csapata BL ellenfelére is.

Mint ismert, a Barcelona a Bajnokok Ligája csoportköre után ismét a Milannal találja magát szemben a sorozat negyeddöntőjében.

"Nagyon koncentráltnak kell lennünk, fel kell készülnünk a párharcra, mert a Milan kőkemény ellenfél. Ha meg akarjuk nyerni a sorozatot, mindenkin túl kell jutnunk" - tette hozzá a brazil, aki nem akart arra kitérni, hogy a Real Madriddal csak a fináléban találkozhatnak.

"Nem érdekelnek a későbbi ellenfelek, csak a Milannal kell foglalkoznunk" - vélekedett a brazil jobbhátvéd.