Bundesliga

Ezúttal hatot lőve nyert a száguldó Bayern München

A Bayern München ezúttal 6-0-ra nyert a Hertha Berlin otthonában a Bundesliga 26. fordulójában.

Ismét gálázott a Bayern München - Fotó: AFP

Nem hagyott sok kétséget a mérkőzés kimenetele felől a remek formába lendülő Bayern München. Thomas Müller már a 9. percben megszerezte a vezetést, Ribéry visszaadását 7 méterről lőtte a kapuba (0-1). Három percre rá már kettő volt a bajorok fölénye, Robben is bal lábbal, hasonló távolságról vette be a hazaiak kapuját (0-2). A 19. percben gyakorlatilag el is dőlt a meccs, Janker volt szabálytalan Müllerrel, a tizenegyest pedig Robben váltotta gólra (0-3).

A fordulás után sem változott sokat a mérkőzés képe: Morales rántotta le az őt becsapó Ribéryt, az újabb büntetőt pedig ezúttal Gomez váltotta gólra (0-4).

Alig később Robben szerzett egy labdát a bal oldalon, lövését még védte a kapus, de a kipattanót Kroos a kapuba bombázta (0-5). A 66. percben megismétlődött a Morales Ribéry szabálytalanság a büntetőterületen belül, ezúttal Robben vágta a léc alá a megítélt tizenegyest (0-6). A Bayern hétgólos győzelmei után ezúttal "csak" hatot szórt, így tartja az ötpontos hátrányát a Borussia Dortmund mögött.

Német bajnokság
26. forduló
Hertha BSC-Bayern München 0-6
Gólszerző: Müller (9.), Robben (12., 19. - 11-esből, 67. - 11-esből), Gomez (50. - 11-esből), Kroos (51.)