Nemzetközi foci

A párizsiak középpályása Del Pieróról álmodozik

A Paris Saint-Germain mali középpályása reménykedik abban, hogy Alessandro Del Piero a szezon végén átköltözik a a francia fővárosba.

Sissoko szeretné, ha egykori csapattársa is követné őt

Mohamed Sissoko mielőtt elfogadta volna a Paris SG ajánlatát, három és fél évig a Juventus játékosa volt, így személyesen is megismerhette a torinóiak élő legendáját.

"Számomra megadatott a lehetőség, hogy együtt játszhassam Del Pieróval - nyilatkozta a PSG hivatalos weblapjának a védekező középpályás. "Ő egy nagyszerű játékos és egy nagyszerű fickó. Azt hiszem, még mindig sokat hozzá tudna tenni egy olyan csapat játékához, mint a PSG".

Mivel a szezon végén Juventus nem hosszabbít szerződés Del Pieróval, több csapat is szívesen látná soraiban  a rutinos támadót - az egyik befutó a hírek szerint a párizsi klub lehet.

A francia és mali útlevéllel is rendelkező Sissoko saját bevallása szerint jól érzi magát a Szajna-partján, Carlo Ancelotti érkezésével, pedig a csapat is egyre többre viheti. "Carlo egy neves edző, aki teli van saját ötletekkel és rengeteg motivációval. Azonban nem szabad megfeledkeznünk Antoine Kombouare az első hat hónapban végzett munkájáról sem"