Gyász

Levélben búcsúzott el szeretteitől Kutasi Róbert

Címkék:

A REAC egykori klubigazgatója levelet írt öngyilkossága előtt családjának, amelyben személyes dolgokról esik szó.

Kutasi Róbert levélben búcsúzott elMúlt héten Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója öngyilkosságot követett el néhány nappal az után, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség mérkőzések befolyásolásának vádjával őrizetbe vette a klub több jelenlegi és korábbi labdarúgóját. A BRFK közleménye megerősítette, hogy az egykori sportvezető halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. Mára kiderült: levélben búcsúzott el szeretteitől Kutasi Róbert.
A másodosztályban szereplő rákospalotai klub tulajdonosa, Forgács József elismerte, hogy barátja búcsúlevelet írt feleségének, Ibolyának, amelyben elköszönt tőle és lányuktól, Lilikétől.

"Robi írt levelet a családjának, ezt Ibolya mesélte nekem. Az írásban főleg személyes dolgokról esik szó. Én örülnék a legjobban, ha Robi megnevezte volna azokat, akik ide juttatták, de tudtommal ebben a levélben nincs ilyenről szó" - mondta Forgács a Duna Televízió SportAréna című műsorában.

Azt azonban, hogy a hatóság számára is írt volna egy levelet, ahogy azt több helyen hallani lehet, senki nem erősítette meg.