NFL

Amerika új kedvence lesz a következő "Nagy Ő"?

Tim Tebow, a Denver Broncos irányítójának népszerűsége az NFL-rájátszás befejeződésével se látszik csökkenni; hétről hétre az újságok címlapjára kerül. Nemrég szerződést kötött egy hollywoodi ügynökséggel, és az is elképzelhető, hogy TV-sztárt faragnak belőle.

Tebowt az egész világon ismerik, és nem csak amiatt, mert rendkívül jó játékos, hanem amiatt is, mert megrögzött keresztény, és ahol tudja, hirdeti elveit.

Tim Tebow lesz a Nagy Ő sztárja?

Ezért is érdekes a nemrég napvilágot látott hír, miszerint Tebow lehet a következő "Nagy Ő" (eredeti címén "The Bachelor") műsor sztárja. Lehet, hogy mégsem jött össze Maria Menounosszal?

A "Nagy Ő" műsorvezetője, Chris Harrison elismerte, hogy megkörnyékezték Tebowt a párkereső műsorral kapcsolatban, azt azonban, hogy Tim mit válaszolt, egyelőre nem tudjuk. Mindenesetre fura lenne az irányítót egy csajozós műsorban látni, tekintve, hogy saját bevallása szerint szűz, és nightclubok helyett inkább templomokat látogat.

A múltkor például egy las vegasi templomban volt négy napon keresztül "házigazda", amire több ezren voltak kíváncsiak.

Tim Tebow prédikál

Mindent egybevéve, ha a józan eszünkre hallgatunk, azt kell mondanunk, hogy nem valószínű, hogy Tebow elvállalná a műsorban a főszerepet, már csak azért sem, mert minden szabadidejét edzéssel tölti.