Női kézilabda

Új figurákkal kísérletezve is nyerne a Győr az Itxako ellen - videó

A Győri Audi ETO KC utolsó hazai mérkőzését játssza vasárnap kora este a női kézilabda Bajnokok Ligája 1. középdöntős csoportjában. A már biztos elődöntős magyar csapat ellenfele az a spanyol Itxako lesz, amely tavaly a négy között felülmúlta Görbicz Anitáékat, de amelyet idén idegenben már sikerült legyőzni.

Bajnokok Ligája
Győri Audi ETO-Itxako Navarra
17:15 Digi Sport

Az előző fordulóban a dán Midtjylland elleni győzelmével már bebiztosította a továbbjutását az elődöntőbe a Győr, amely egyetlen újabb ponttal biztossá tenné azt is, hogy megnyeri a Bajnokok Ligája középdöntőjének 1. csoportját. Karl Erik Böhn, a magyar csapat vezetőedzője azonban nem csak egy, hanem két pontot szeretne szerezni a vasárnapi mérkőzésen. Még úgy is, hogy tervei szerint a fiatalok is több lehetőséget kapnak, mint korábban, és kipróbálnak majd néhány új taktikai elemet is a spanyol ellenféllel szemben. A norvég szakember erről a klub honlapjának adott interjújában nyilatkozott:

A Győr-Itxako mérkőzésről élő szöveges közvetítést olvashattok itt, a hatharom.com-n.

Női kézilabda Bajnokok Ligája
középdöntő, 1. csoport
    M Gy D V Gk P
1. Győri Audi ETO KC 4 4 0 0 123-99 8
2. Larvik 4 1 2 1 90-95 4
3. Itxako Navarra 4 0 2 2 90-93 2
4. Fc Midtjylland 4 1 0 3 96-112 2

 

 

 

 

 

 

 

KEK
Viborg HK - DVSC-Fórum
15:00

Köstner Vilmos együttese a korábbi anyagi gondok miatt erősen megfiatalodott, így már az is bravúrnak tekinthető, hogy a KEK-ben a negyeddöntőig jutottak. Az ősszel még a Bajnokok Ligájában szereplő, nemzetközi sztárokkal rendelkező dán Viborg ellen már szinte csoda kellene a továbbjutáshoz, de biztos, hogy a hajdúságiak nem adják meg magukat előre a nagy nevű ellenfélnek sem. A negyeddöntős párharc visszavágóját ráadásul hazai pályán játszhatja majd a Debrecen egy hét múlva, így egy szoros idegenbeli eredménnyel maradhat esély a továbbjutásra is.