NB I

Bene Ferencaz egységet, Kis Károly a kihagyott helyzeteket emelte ki

A kiesés ellen küzdő Pápa értékes győzelmet aratott a vendég Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

Bene Ferenc csapat egységét emelte ki

A találkozó után a két vezetőedző nyilatkozatát a papa-ma.hu idézte.

Bene Ferenc: "A mérkőzésnek az volt a fordulópontja, hogy mi tudtuk az első gólt szerezni, ezután sajnos elveszítettük a csúcsékünket, cserélnem kellett, és egy olyan játékos lépett pályára, aki még nincs a megfelelő kondicionális állapotban, így az eredmény tartására épülő célfutballt akartunk játszani, amiben benne voltak a kontratámadások lehetősége is, sajnos előre nem maradt minőségi döntés. Mindenképpen szeretném kiemelni csapatom egységét, szervezettségét és alázatát, ami aztán a sikerünk kulcsa is volt."

Kis Károly: "Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez, küzdelmes találkozó volt, a mérkőzés elején előnyre tehettünk volna szert, több lehetőségünk is volt, ezekkel nem tudtunk élni. Egy óriási figyelmetlenségből hátrányba kerültünk, ezután tudtuk, hogy felállt védelem ellen kell játszanunk, új meccs kezdődött, sajnos a helyzeteinket ma nem tudtuk belőni."