WTCC

Megkezdődött a jegyárusítás Michelisz Norberték magyarországi versenyére

A tavalyi év fantasztikus magyar WTCC futamai után ez év májusában ismét FIA Túraautó Világbajnokságnak ad otthont a Hungaroring. Európa immáron tradicionális versenypályája ezzel a nagyszerű rendezvénnyel nyitja a 2012-es nemzetközi szezonját, amelyen reményeink szerint a hazai közönség ismét megtölti a Hungaroring lelátóit.

Az idei, 12 versenynapos WTCC-sorozat ötödik állomáshelye lesz a Budapest közelségében elhelyezkedő magyar versenypálya, és  a Hungaroring Sport Zrt. vezetősége már februárban gőzerővel munkához látott, megkezdődött a május 6-án sorra kerülő FIA WTCC Magyar futam előkészítése. Felállt a verseny Szervező Bizottsága, kiosztásra kerültek a feladatok annak érdekében, hogy a Versenypálya és a rendezők maximálisan felkészüljenek a WTCC futamok fogadására.

Mondhatnánk, mindez a nagy sikerre való tekintettel történik, hiszen ki ne emlékezne a tavalyi, a pályának újabb nemzetközi hírnevet besöprő rendezvényre? Kinek ne jutna eszébe azóta is Michelisz Norbert remek szereplése, a Hungaroringre kilátogató, esőben is kitartó 75 ezer néző, a fantasztikus hangulat, és a páratlan izgalmakat hozó fordulatos versenynap?

Itt az idő tehát az ismétlésre, mi több, a fokozásra. Egy újabb parádéra.

A felsőfok felülírásához szükség van az autósport szerelmeseire, arra a csodálatos közönségre, fanatikus magyar szurkolókra, akik megteremtették a tavalyi, első magyar WTCC-futam hangulatát.

A belépőjegy személyenként 3000 forintba kerül, s érvényes május 5-re, szombatra, amikor a szabadedzéseket és az időmérőt bonyolítják le, valamint május 6-ra, vasárnapra is, amikor a két versenyfutamra kerül sor.

A Paddockba érvényes jegyek május 5-én és 6-án személyenként s naponta - a szombatra és vasárnapra is érvényes 3000,- forintos jegy mellett - plusz 3000,- forintba kerülnek, egész napos belépést biztosítva a területre. Emellett május 4-én, pénteken a belépés ingyenes a Hungaroring nézőterére és a Paddockba is.

A belépők megvásárlására az Ostermann Forma 1 Kft budapesti irodájában vagy a gpticketshop.hu internetes oldalon van lehetőség.