Tenisz

Wozniacki különleges böjti fogadalomra vette rá barátját

  • VNA

Fogadásból Húsvétig csak egészségesen akar táplálkozni a Woznicaki-McIlroy sztárpáros - aki enged a csábításnak, veszít.

Caroline Wozniacki és barátja, a világklasszis golfozó, Rory McIlroy különleges fogadást kötöttek a keresztény böjt időszakára. A dán teniszező elmondása szerint ugyanis megegyeztek abban, hogy a Húsvétig hátralévő időszakban nem esznek édességet, fehér kenyeret, süteményeket, csokit és nem fogyasztanak alkoholt sem. A vesztesnek ajándékot kell vásárolnia a győztes számára. "Azt hiszem én fogok nyerni. Eléggé kemény fejű vagyok hozzá, és biztos vagyok benne, hogy nem fogok bűnbe esni."

Caroline Wozniacki és Rory McIlroy most már a nyilvánosság előtt is vállalja, hogy egy párt alkot - Fotó:Getty Images

Az ajándék miben létéről ugyan nem volt hajlandó nyilatkozni Wozniacki, de szavai sejtelmesen hangzanak: "Fogalmazzunk úgy, hogy egy sima napszemüvegért nem vállaltam volna be ezt a fogadást." A két sztársportoló a napokban meglehetősen messze tartózkodik egymástól, Wozniacki ugyanis Dubajban teniszezett, míg McIlroy Arizonában játszott egy tornán. "Nagyon rosszul tud hazudni, így azonnal észrevenném, ha valami egészségtelent evett volna" - mondta a fogadás ellenőrzéséről Wozniacki.