Real Madrid

Ronaldo szerint a Rayo elleni volt a legnehezebb idegenbeli meccsük

A Real Madrid Cristiano Ronaldo 54. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Rayo Vallecano stadionjában, a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján. A fővárosiak klubcsúcsot javítottak azzal, hogy sorozatban kilencedszer győztek idegenben. A királyiak sztárja, Cristiano Ronaldo szerint ez volt a legnehezebb mérkőzésük a szezonban otthonuktól távol.

A Real Madrid Cristiano Ronaldo 54. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Rayo Vallecano stadionjában, a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.

"A legfontosabb, hogy győztünk, mert iszonyatosan nehéz meccs volt. Ez volt a legkeményebb ütközetünk eddig idegenben. A Rayo nagyszerű csapat" - mondta a mérkőzés után a portugál aranylabdás.

A Real győztes gólját éppen Ronaldo szerezte, háttal a kapunak sarkalt a hálóba. "Nagyon jó kis gól volt, mert ha háttal a kapunak sarkazol, akkor a végeredmény mindig más. Szép volt, de nem ez karrierem legnagyobb találata" - folytatta a támadó. "Ezen kívül nem ez volt az első ilyen gólom, egyszer a Manchester Unitedben is szereztem hasonlót."

Ronaldo "csodagólja":

Ronaldo sarkazós gólja a Manchester United színeiben az Aston Villa ellen