Női kézilabda

Tomori nem megy vissza Győrbe, további két évig a Fradi játékosa lesz

  • MTI

További két évvel meghosszabbította szerződését Tomori Zsuzsanna, a női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungaria csapatának válogatott átlövője.

"A legfontosabb szempont az értékeink megtartása, azaz a csapat gerincét alkotó mag egyben tartása" - nyilatkozta a csütörtöki sajtótájékoztatón Jeney Zsolt Ákos szakosztály-igazgató. Hozzátette: a vezetőség és az együttes célja továbbra is az, hogy a gárda a következő szezonban a Bajnokok Ligája főtábláján szerepeljen. "Nagy öröm számunkra, hogy Tomori Zsuzsanna elfogadta az ajánlatukat. A tény, hogy hazai és külföldi ajánlatok helyett a Fradit választotta, visszajelzés számunkra azt illetően, hogy jó úton járunk."

"A fejlődésem szempontjából mindenképpen jó döntést hoztam, hiszen jövőre remélhetőleg már a Bajnokok Ligájában tudunk indulni" - mondta Tomori. "Bízom benne, hogy évről évre feljebb lépünk, amiből én is jelentős részt tudok vállalni. Jól érzem magam a klubnál, és két-három erősítéssel pár éven belül újra a BL élcsapatai közé tartozhatunk."

A 24 éves Tomori 2010-ben igazolt a Ferencvároshoz, amellyel megnyerte a Kupagyőztesek Európa Kupáját, szerződése eredetileg a nyáron járt volna le.