Európa Liga

Kigúnyolták Hulkot a City szurkolói, a Porto lépéseket fontolgat

A Portónál azt fontolgatják, hogy az UEFA-nál panaszt tesznek az angolok szurkolói ellen.

Hulk nem mutatta meg, miért árulják egy vagyonért

Az Európa Liga legjobb 16 közé jutásért rendezett párharcának visszavágóján a Manchester City együttese Sergio Agüero, Edin Dzeko, David Silva és David Pizzaro góljaival 4-0-s győzelmet aratott a címvédő Porto felett, így összesítésben 6-1-el jutott tovább a következő körbe.

A Portónál azt fontolgatják, hogy az UEFA-nál panaszt tesznek az angolok szurkolói ellen. A portugál sztárcsapat nagyon simán kiesett az angol együttes ellen, ráadásul legnagyobb ászuk, a 80 millió euróért árult Hulk is "besült" a párharcban. A brazil támadót az angol közönség is megtalálta, amikor azt énekelte neki, hogy "Nem vagy hihetetlen". Ez a gúny azonban nem tetszett a vendégeknek, a Porto kommunikációs igazgatója ugyanis a "helytelen viselkedés" miatt lépéseket fontolgat.

"Az UEFA-hoz fordulhatunk, ez helytelen viselkedés. Lehet, hogy Angliában ez normális, de a Porto ezt ki akarja űzni a sportból" - szólt a vezető elég értelmetlen indoklása.

Ez a tett minden bizonnyal válaszlépés kíván lenni amiatt, mert az első mérkőzésen Mario Balotellit rasszista kifejezésekkel bírálták Portóban, amiért az angol klub fordult az Európai Labdarúgó Szövetséghez.

A mérkőzés összefoglalója