Újpest

Dusan Vasziljevicsnek az Európa Liga a célja

A Videotonból igazolt középpályás szerint az első számú céljuk, hogy megnyerjék a Magyar Kupát.

A 29 esztendős középpályás, Dusan Vasziljevics 2010-ben már szerepelt Újpesten, most a Videotontól tért vissza a lila-fehérekhez.

"Őszintén mondom, nagyon örülök, hogy újra itt lehetek, egyszer már eltöltöttem egy szép időszakot Újpesten, és bízok abban, hogy ez most sem lesz másképp. A fehérvári másfél évre is örömmel emlékszem, hiszen bajnokok lettünk, de úgy érzem most a Megyeri úton is egy hasonló építkezés részese lehetek. Belekben edzőtáborozott mindkét csapat, amikor komolyabb megkeresésre is sor került, és pár nap alatt megegyeztünk" - jegyezte meg a középpályás az ujpestfc.hu-n.

A játékos célja az, hogy a következő szezonban már az Európa Ligában szerepeljen a csapattal.

"Egy tudatos építkezést érzek most Újpesten, olyat, mint amilyen Fehérváron is volt, és ami végül bajnoki címet hozott a Videotonnak. Szeretnék minél többet játszani, és hozzásegíteni a csapatot ahhoz, hogy két-három éven belül komoly sikereket érhessen el ismét ez a klub. Jó esélyünk van arra, hogy a Magyar Kupában már most odaérjünk, és így Európában is megmérettethessünk. Ez most a legfontosabb célunk, ebben szeretnék segíteni én is."