La Liga előzetes

Sikerül-e belekapaszkodnia az utolsó szalmaszálba a Zaragozának?

Egy mérkőzés jutott hétfőre a spanyol bajnokság 24. fordulójából, a ligautolsó Zaragoza a 16. helyen álló Betis csapatát látja vendégül.

Szeptemberben a Betis 4-3-ra legyőzte a Zaragozát Sevillában

A Pintér Ádámot is foglalkoztató Zaragoza jelen állás szerint a szezon végén a Segunda Divisónban folytathatja szereplését, a kék-fehérek ugyanis 11 pontos hátrányban vannak a még bennmaradást érő 17. helytől.

Zaragoza - Betis 21.00
Tv: sport1
hatharom-tipp:1

A január elseje óta Manolo Jiménezzel készülő zaragozaiak a legutóbbi fordulóban bravúros győzelmet arattak az ötödik helyen álló Espanyol vendégeként, így ha valami, ez minden bizonnyal lökést adhat az eddig jobbára csak vergődő gárdának.

A Betis egy héttel ezelőtt nagy csatában felülmúlta az Athletic Bilbaót hazai környezetben, de azt megelőzően nem sok öröme lehetett a csapat szurkolóinak. A sevillai alakulat álomszerű  kezdése után immáron "stabil" alsóházi gárdává alakulat, sőt, a még kieső helyen álló Racing Santandert mindösszesen három egységgel előzik meg.

Vendégként Pepe Mel legénysége utoljára az Atlético Madrid pályáján tudott nyerni még december közepén, de a szezon során már 8 alkalommal volt kénytelen vesztesként elhagyni az aktuális ellenfél stadionját.

A Zaragoza barcelonai sikerében Pintér Ádám ténylegesen is kivette a részét, hiszen a magyar válogatott középpályásként végig játszotta a találkozót. Csak remélhetjük, hogy Manolo Jiménez ismeri a  "győztes csapaton ne változtass" mondást, és a Betis ellen találkozón is lehetőséget ad az MTK egykori labdarúgójának.

A várható kezdőcsapatok zaragoza- betis