NB I

Az újpesti ügyvezető nem értett egyet a belga tulajdonossal - lemondott

  • MTI

Négyen távoztak a hétvégén az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetőségéből, többek között Csehi István ügyvezető igazgató.

A Nemzeti Sport hétfői száma szerint a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet szombaton Szemrád Gábor gazdasági igazgatónak, Nemes Károly kommunikációs igazgatónak és Nemes Zsuzsanna titkárságvezetőnek is felmondott, Csehi pedig önként távozott.

Csehi István az Újpest FC ügyvezető igazgatójaként 2011-ben.

"Roderick Duchatelet elém tett három papírt, három munkatársam felmondása volt, ezeket kellett aláírnom" - nyilatkozta Csehi a napilapnak. - "Jeleztem, hogy ezt nem kívánok megtenni, mert mindhárom kolléga munkájával elégedett vagyok, mindannyian tapasztalt szakemberek. Más választásom azonban egyszerűen nem volt, hiszen mint a munkáltató képviselője, szignálnom kellett az iratokat, de azonnal felmondtam, mert érthetően nem kívántam ehhez a folyamathoz asszisztálni."

A klub a menesztésekkel kapcsolatban hétfő reggeli közleményében mindössze annyit közölt, hogy nem látja értelmét a sajtóban megjelentekre reagálni.

"Szeretnénk megnyugtatni szurkolóinkat, hogy minden nap egy lépéssel közelebb kerülünk az eredeti célunkhoz, azaz ahhoz, hogy az Újpest FC újra a régi dicsőségében tündököljön" - áll a közleményben a tulajdonos nyilatkozata.