Átigazolás

Csizmadia "nyomós családi okok" miatt nem a Kecskemét, hanem a Gyirmót játékosa lett

Bár a Ferencvárossal néhány hete szerződést bontó korábbi válogatott Csizmadia Csaba komoly tárgyalásokat folytatott a Kecskeméttel, végül az NB II-ben szereplő Gyirmóttal írt alá négy és fél éves szerződést.

Csizmadia Csaba a Gyirmót FC-hez történt leszerződésekor 2012-ben.Csizmadia január végén bontott szerződést a Ferencvárossal, mivel tárgyalásai a Kecskeméttel komolyra fordultak. Azóta a Hírös város együttesével is edzett, végül mégis az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmóthoz igazolt.

"Azzal kerestem meg a gyirmóti vezetőket, hogy amennyiben lehetséges szeretnék a csapatukhoz szerződni, melyet elsősorban nyomós családi okokkal magyaráztam" - mondta a váratlan döntésről a játékos a gyirmotfc.hu-nak.

A hátvéd egyben elnézést is kért a kecskemétiektől, amiért nem hozzájuk írt alá: "Köszönöm a vezetőknek, hogy számítottak rám, és tudom, hogy a döntésemmel kellemetlenséget okoztam és megértem a vezetők es a szurkolok csalódottságát, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznom."

Csizmadia négy és fél évre írt alá a Gyirmóthoz, amellyel szeretne feljutni az első osztályba. Az együttes jelenleg kilencpontos hátránnyal harmadik az MTK mögött az NB II Nyugati csoportjában.