Snooker

Csúcsrangadó a Welsh Open negyeddöntőjében

  • Tóth Tamás

A Welsh Open negyeddöntőjében Ronnie O’Sullivan az utóbbi időben nagy mumusának számító Judd Trumppal fog megmérkőzni.

Ronnie O’Sullivan győzelemre tör

Csütörtökön tovább folytatódtak a Welsh Open küzdelmei a Newport Centerben. A pontszerző torna nyolcaddöntői gyakorlatilag nagy meglepetések nélkül zajlottak le. Az egyetlen váratlan eseményt Ronnie O’Sullivan szolgáltatta, aki a vártnál jóval könnyebben, 4-1 arányban múlta felül a világranglista második helyén álló Mark Williamst.

A „rakéta” becenévre hallgató Sullivan mellett Mark Selby, Judd Trump, Stephen Maguire, Mark Allen és Stephen Lee is csatlakozott a korábban továbbjutó Ding Junhuihoz és Shaun Murphyhez(https://www.hatharomhun.com/article/92dc11-osullivan-tovabbjutott-higgins-kiesett-a-welsh-openen).

A megyeddöntők párosításai közül egyértelműen a Sullivan - Trump párharc emelkedik ki. A két roppant látványosan és szórakoztatóan játszó snookeres közül szinte lehetetlen volna megmondani, hogy melyikük jut tovább. Bár Sullivan nemrégiben megnyerte a German Masterst(https://www.hatharomhun.com/article/27e2a0-ronnie-osullivan-fenyes-gyozelme-a-german-mastersen), ám a tavalyi évben a világbajnokságon a fináléig menetelő Trump a legutóbbi két párharcukon legyőzte rutinos ellenfelét. A magyar idő szerinti 14:30-kor kezdődő mérkőzés hihetetlen izgalmakat tartogat a snookerrajongók számára.

Welsh Open
A negyeddöntők párosításai:
14:30 - Ronnie O’Sullivan - Judd Trump
14:30 - Shaun Murphy - Mark Allen
20:00 - Ding Junhui - Stephen Lee
20:00 - Stephen Maguire - Mark Selby
Televíziós közvetítés:
Eurosport 2: 15:15 - 17:00
Eurosport: 19:00 - 23:00