U16-os válogatott

Fölényesen győztünk a moldávok ellen

Korosztályos csapatunk fölényes győzelemmel zárta négynapos telki edzőtáborozását.

Az U16-os válogatott szerdán a moldávok elleni felkészülési mérkőzéssel zárta összetartását Telkiben. A mieink a Horváth Dániel (Molnár Dániel, 41.) - Koronczi Bence (Talabér Attila, 65.), Kecskés Ákos, 65. (Hutter Máté, 65.), Spandler Csaba (Baglyas Mátyás, 60.), Barna Szabolcs (Milkó Dániel, 60.) - Gazdag Dániel (Nagy Ádám, 50), Mayer Milán (Pintér Nikola, 55.), Zsótér Donát (Lenzsér Bence, 50.) - Schrammel Ádám (Szántó Tamás, 50), Németh Erik (Bíró András, 41.), Rácz Barnabás (Molnár Tamás, 60.) összeállításban szerepeltek a találkozón.
 
Válogatottunk hétfőn magabiztos játékkal, a meccset végig kézben tartva 2-0-ra győzték le Moldova fiataljait, a mai mérkőzésen pedig még nagyobb volt a különbség a két együttes között.

"Jó ritmusban és jó felfogásban futballozott a csapat, nagyon sok gólszerzési lehetőségünk volt, mindenki törekedett arra, hogy megvalósítsa az előre megbeszélt feladatait - nyilatkozta a meccs után Pisont István szövetségi edző az mlsz.hu-nak. - A mérkőzésen megmutatkozott az elmúlt három nap közös munkájának eredménye, nemzetközi mérkőzésen nyolc gólt rúgni minden esetben nagyszerű eredménynek számít. Örülök a sikernek, mert az eredményesség ezúttal nagyon szép játékkal is párosult. A keret minden tagját dicséret illeti, egy remekül sikerült összetartáson vagyunk túl, amelyen a szakmai stáb rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb."