Angol válogatott

Ferguson Redknappet, Dalglish Fergusont javasolja kapitánynak

Lázasan keresi az Angol Labdarúgó Szövetség a szerdán lemondott Fabio Capello utódját a válogatott élére. Több Premier League-menedzser is véleményt nyilvánított az ügyben, a rekordbajnok Manchester United főnöke, Sir Alex Ferguson a média és a közvélemény által is befutónak tartott Harry Redknappet, a Liverpoollal első edzői időszaka alatt három bajnokságot nyerő Kenny Dalglish Fergusont javasolja szövetségi kapitánynak.

A rekordbajnok MU főnöke Harry Redknappet, honfitársa éppen a csúcsdöntés miatt Fergusont ajánlotta az FA figyelmébe.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Ferguson Redknappet ajánlotta az FA figyelmébe. "Nem kérdés, hogy Harry Redknapp a legjobb választás erre a pozícióra. A média már döntött, Harrynek kell jönnie. Tapasztalata, személyisége és tudása alapján neki kell következnie" - mondta a skót menedzser.

Honfitársa, Kenny Dalglish szerint viszont Ferguson is alkalmas a Háromoroszlánosok irányítására.

"Úgy vélem, az FA-nek azt kellene választania, aki rekordot döntött a Premier League-történetében. Ha a vezetők helyében lennék, biztosan a legsikeresebb edző lenne az első számú jelöltem, aztán ha ő nem állna rendelkezésre, akkor haladnák lefelé a rangsorban. Rajtuk áll, hogy egy angolt, vagy a legjobbat válasszák" - elmélkedett Dalglish.

Dalglish a legnagyobb esélyesnek tartott Redknappal kapcsolatban megjegyezte, hogy "Harry is fantasztikus lenne".