Serie A

A 25 perces meccs kevés volt a döntéshez a Cataniának és a Romának

A január 14-én 1-1-es döntetlennél félbeszakadt Catania-Roma mérkőzés ugyanilyen eredménnyel ért véget az utolsó félóra pótlása után is a Serie A-ban.

A 18. fordulóban a Cataniát ért felhőszakadás miatt szakadt félbe a találkozó a 66. percben, és a szövetség döntése értelmében ettől a játékperctől folytatták a meccset.

A lejátszott félórás időszaknak mindkét csapat nagy lendülettel ment neki, és voltak is bőven helyzetek. A pótlás nagy részében a hazaiak voltak fölényben, akik már a 68., azaz a mostani 2. percben helyzetbe kerültek, de Almiron pontatlan volt.

Később Stekelenburgnak, a Roma kapusának Llama távoli lövésénél, Kosickynek, a Catania hálóőrének pedig Borini közeli próbálkozásánál kellett nagyot hárítania.

A hosszabbítás öt percét már a Farkasok uralták, de hiába szorították be a hazaiakat a kapujuk elé, pontos lövésig nem jutottak el, így maradt az 1-1-es döntetlen.

A Roma az egy ponttal ugyanilyen távolságra került az Inter mögé, de maradt a hatodik, a Catania pedig ezzel az egy egységgel immár megelőzi az Atalantát a 14. pozícióban.

Serie A
A 18. fordulóban félbeszakadt mérkőzés befejezése
Catania-Roma 1-1 (1-1)
gólszerzők: Legrottaglie (24.), illetve De Rossi (28.)