Chelsea

Andre Villas-Boas szerint nincs esélyük a Neymarért folytatott harcban

A Chelsea portugál menedzsere úgy véli, hogy a fiatal brazil támadó már eldöntötte, hol folytatja pályafutását, és beismeri, hogy alulmaradtak az érte folytatott versengésben.

Nem sűrűn esik meg Roman Abramovics tulajdonossal és csapatával, hogy legyőzzék őket, ha anyagi vonatkozású dolog kerül szóba.

A Santos 20 éves csodagyerekéért folytatott küzdelemben azonban nagyon úgy fest, hogy elbuktak, és ezt most már Andre Villas-Boas is beismeri.

"Neymar már eldöntötte, hogy melyik csapatot választja, de azt senki nem tudja, hol is folytatja majd pályafutását. Sajnos hozzánk nem csatlakozik" - mondta a portugál szakvezető újságíróknak a londoni Laureus-gálán.

"Amit mondani tudok, hogy Brazíliában van egy csomó tehetség és az mindenképpen pozitív, hogy ezek a fiatal játékosok maradnak a hazájukban. Ez a brazil bajnokság szempontjából kulcsfontosságú, mert így újra megerősödhet a pontvadászat."

Mint ismert, Neymar 2014-ig marad a Santos játékosa, majd csak ezután teszi át székhelyét Európába. A múlt hónapban egyes sajtóhírek szerint a játékos és a Barcelona előszerződést kötött egymással, noha korábban a Real Madrid tűnt leginkább a befutónak.