Felkészülés

Döntetlennel kezdett Belekben az ETO

Döntetlennel indította törökországi edzőtáborozását az NB I második helyén álló Győr. Az ETO 2-2-őt játszott felkészülési mérkőzésen a cseh bajnokság hatodik helyén telelő 1. FK Príbrammal.

Az eto.hu beszámolója szerint a Belekben játszott találkozón a 4. percben Mares a "vendégeknek" szerzett vezetést, az ETO a 21. percben egyenlített, egy jobbról érkező beadás pattant le a cseh kapus előtt, az érkező Fehér Zoltán pedig 7 méterről a léc alá lőtt.

A második félidőben a sorcserén átesett Csertői legénység megint bekapott egy gólt, és megint a félidő 4. percében, és megint Mares volt az "elkövető": egy 22 méteres lövése surrant be a léc alatt. Ezúttal azonban nem kellett annyit várni az egyenlítésre: 3 perccel később Pátkai fejelte be a védők mögé a labdát, és a jól helyezkedő Ahjupera 10 méterről elpasszolta a labdát a kimozduló kapus mellett.
 
A találkozón - amelyet a helyszínen tekintett meg Kondás Elemér, a listavezető, és szintén Belekben edzőtáborozó DVSC vezetőedzője - összességében a Győr érdemelte volna meg a győzelmet, a kapott két gól ellenére ugyanis végig fölényben játszott.

A Győr a Stevanovic - Babic, Fehér Z., Szabó O., Dinjar - Pilibaitis, Pátkai, Strestik - Koltai, Ahjupera, Dudás formációban kezdte a játékot, később szóhoz jutott még Ji Paraná, Simon, Aleksidze, Windecker, Tokody, Takács és Varga R. is.

Felkészülés mérkőzés:
1. FK Príbram-Győri ETO 2-2