NB I

A Zalaegerszeg nem biztos, hogy be tudja fejezni a bajnokságot

Egyelőre nem tudni miből finanszírozza a tavaszi működését a zalaegerszegi futballcsapat, Nagy Ferenc tulajdonos mindenesetre bizakodik a jövőt illetően.

A zalai csapat kálváriája 2011 őszén kezdődött, mikor az egyik főtámogató nem utalta át a beígért szponzorációs összeget. A "hiány" miatt a klubnak azóta 200 milliós tartozása keletkezett a játékosok valamint a szakmai stáb felé - ezt egyelőre nem lehet tudni, miből is fogják majd rendezni.

Az OTP Bank Liga utolsó helyén telelő csapat elnöke, Nagy Ferenc a napokban több befeketetőjelölttel is tárgyalt, de konkrétumokról egyikőjükkel sem sikerült megállapodni.

"Naponta tárgyalok szponzorokkal, de egyelőre konkrét megállapodásról nem tudok beszámolni - nyilatkozta a sportvezető. - Nagyon bízom benne, hogy a hétvégére több szerződést is sikerül megkötnöm, és a ZTE folytatni tudja a bajnokságot."

A kék-fehérek a télen több játékost is értékesíteni kívántak, de a kérők rendre visszaéltek a csapat helyzetével és jóval áron alul akarták megszerezni a kiszemelt futballistákat, így ezen a "csatornán" nem sikerült plusz bevételeket generálniuk.