Átigazolás

Gyepes Gábor szerződést bontott a Cardiffal

Gyepes Gábor kedden közös megegyezéssel felbontotta szerződését a Cardiff Cityvel, amely eredetileg 2012 nyaráig kötötte volna a walesi klubhoz, vagyis szabadon igazolhatóvá vált. A 30 éves védő a szezonban mindössze két Ligakupa-mérkőzésen szerepelt, a több játéklehetőség reményében váltott.

Gyepe Gábor szerződést bontott a Cardiffal

Gyepes 2005-ben a Ferencvárosból szerződött Angliába, 2005-2007 között a Wolverhamptont, 2008 taavszánt a Northampton Townt erősített, ahonnan a walesi együtteshez szerződött. A 26-szoros válogatott hátvéd 74 mérkőzésen 5 gólt szerzett a Cardiffban.

"A kevésbé rosszat választottam - idézte a futballistát az ügyeit intéző F-Group menedzseriroda. - A helyzetem nem volt kielégítő, nem éreztem jól magam, hiszen a szezonban mindössze két Ligakupa-mérkőzésen léptem pályára. Ha ezeket a tényeket veszem figyelembe, előrelépésként értékelhetem a szerződésbontást, ugyanakkor ezzel rizikót is vállaltam. Edzhetek egyedül, előre nem tudhatom, mikor találok csapatot. Elhelyezkedni viszont talán könnyebb úgy, ha a játékos szabadon igazolható – legalábbis én ebben bízom. Elsődleges célom, hogy Angliában maradjak, de konkrét vágyam nincs, a lényeg, hogy minél hamarabb szerződtessen egy klub, ahol nyárig játszhatok."

További átigazolási hírekért, pletykákért kattints ide!