Átigazolás

Huszti a meccshiány miatt nem kell a West Bromnak

Roy Hodgson, az angol élvonalbeli West Bromwich Albion menedzsere megerősítette, hogy a téli átigazolási időszakban biztosan nem szerződtetik Huszti Szabolcsot, a Zenit középpályását, de nyáron visszatérnek az ügyre.

Huszti a meccshiány miatt nem kell a West Bromnak

A WBA honlapján olvasható hír szerint a klub tulajdonképpen mindenben megegyezett Husztival és klubjával is az átigazolásról, de elálltak a 28 éves játékos szerződtetésétől mivel az orosz bajnokság téli szünete miatt Huszti már több mint 2 hónapja nem lépett pályára tétmérkőzésen.

"Szabolcs visszatér Szentpétervárra. Miután beszéltem vele, úgy döntöttünk, hogy mivel hosszú ideje nincs játékban, időre lenne szüksége, hogy újra formába lendüljön, és segíteni tudja az első csapatot. A nyáron ugyanakkor visszatérünk leigazolására" - mondta Hodgson szombaton.

Huszti a tavalyi évben kevés játéklehetőséghez jutott a Zenitben: 29 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken négy gólt szerzett és öt gólpasszt adott, korábban a Fulhammel, a Blackburnnel és a Wigannel kapcsolatban is felmerült neve.

A birminghami együttes keretében jelenleg két magyar található, Gera Zoltán és Fülöp Márton.

További átigazolási hírekért, pletykákért kattints ide!