Karrier

Eden Hazard Angliába igazol, de csak a nyáron

A 21 esztendős belga szupertehetséget vinné fél Anglia, és Hazard a szigetország felé veszi is az irányt, de szezon közben nem hagyja cserben a Lille-t.

A 21 éves belga tehetséget vinné fél Anglia, aki a PL-be távozik, de szezon közben nem hagyja cserben a Lille-t.

Arsenal, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Real Madrid - a legtöbbször szóba került csapatok Eden Hazarddal kapcsolatban. A sokoldalú, szélsőként, középpályásként és támadóként is bevethető játékos színt vallott, megerősítette, hogy "megy Angliába", de leghamarabb nyáron vált klubot.

"Lehetetlen, hogy januárban távozzam. Mint már többször hangsúlyoztam, maradok az idény végéig a Lille-nél, amellyel versenyben vagyunk a bajnoki címért" - mondta a belga válogatott egy tévéműsorban.

Hazardot a Paris Saint-Germainnel is összeboronálták, de ezt a lehetőséget kizárta. "Inkább külföldre mennék, még akkor is, ha tudom, milyen nagyszerű klub a PSG. Olyan élcsapatban szeretnék futballozni, ahol biztosan lehetőséget kapok."

A transfermarkt.de 26.5 millió euróra becsüli Hazard árát, de az érte versenyt futó klubok miatt biztosan jóval feljebb srófolja árát a Lille, a címvédő 40 millió eurós bevételben is reménykedik.