Edzőmeccs

A Videoton 10 emberrel is tartotta magát az orosz sztárcsapat ellen

A CSZKA Moszkva a 16. percben szerzett góllal mindössze 1-0-ra tudott nyerni a magyar bajnoki címvédő Videoton ellen.

A Videoton utolsó felkészülési meccsét játszotta a spanyolországi Marbellán. Ellenfele a tavasszal a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligájában küzdő CSZKA Moszkva volt. Érdekesség, hogy a meccsen feltűnt José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője is a lelátón.

A 16. percben megszerezte a vezetést a CSZKA. Mussa tört be a 16-oson belülre a jobb szélen, egy szép csel után lőtt  az ötös sarkáról - Bozsovics lábai közt - a kapuba. A Videoton Caneira előreívelése után egy öngóllal kis híján egyenlíteni tudott, de a labda mellément. Az első félidő a kezdeti orosz fölény után kiegyenlített játékot hozott.

A vidi.hu beszámolója szerint az 55. percben megfogyatkozott a Vidi: Mitrovics szabálytalankodott ellenfelével a kezdőkörben, a játékvezető felmutatta neki a második sárgáját. A 78. percben Brachi jobb oldali szabadrúgását az ötösről fejelte Torghelle az oroszok kapujába, a partjelző azonban lest jelzett. Így a végén maradt az 1-0-s orosz siker, de a Videoton kifejezetten jól tartotta magát neves ellenfelével szemben.