Felkészülés

A CSZKA Moszkva mestere szerint a Videoton pontot érdemelt volna

Paulo Sousa - szokásához híven - nagyon elégedett volt a Videoton teljesítményével a vereség után is.

Leonyid Szluckij egyetértett a fehérváriak portugál mesterével

A Videoton utolsó spanyolországi mérkőzésén 1-0-ra kikapott a BL-szereplő CSZKA Moszkvától. A két vezetőedző szerint azonban a döntetlen lett volna a reális eredmény.

"A mérkőzés előtt azt vártam a csapattól, hogy fegyelmezetten védekezzen. Ez volt az elsőszámú elvárás. Aztán, miután elkezdődött a meccs, valami teljesen mást láttam, mint amire számítottam. Agilisak voltunk, és már rögtön a találkozó elején több nagy gólhelyzetünk is volt. Azt mondhatom, hogy a mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot. Ez pedig egy olyan csapat ellen óriási teljesítmény, amely a Bajnokok Ligája 16 legjobb együttese között van! Az oroszok gólja után egyenlíteni is tudtunk, de sajnos a partjelző lest intett. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok, és azt gondolom, hogy a vereségnél mindenképpen jobb eredményt érdemeltünk volna ma - értékelt a mérkőzés után Paulo Sousa a vidi.hu-nak

Az ellenfél vezetőedzője, Leonyid Szluckij egyetértett a fehérváriak portugál mesterével.

"Ez volt az idei második felkészülési mérkőzésünk. Az első 20 percben még fölényben voltunk, a folytatásban viszont fölénk kerkedett a Videoton, és többször is csak kapusunk bravúrjainak köszönhetően nem kaptunk gólt. Őszintén mondom, nem udvariasságból, de az önök csapata a mai mérkőzésen megérdemelt volna legalább egy döntetlent" - nyilatkozta a CSZKA Moszkva vezetőedzője.