Válogatás

Íme, a tíz legszexibb nő a téli sportok világából - fotó

Dübörög a téli sportszezon, mi pedig körülnéztünk, hogy vannak-e jó csajok a profi téli sportolók között. Bizony, vannak!

Alább láthatjátok a 10 legszexisebb lányt, akiket egyébként nehéz lenge ruházatban lencsevégre kapni. 

10. Chemmy Alcott

10. Chemmy Alcott

A 29 éves brit hölgy a szigetország elsőszámú alpesi sízője, számos olimpián és világbajnokságon is szerepelt már. Jelenleg lábtöréséből lábadozik, ami miatt a teljes tavalyi évet ki kellett hagynia, azonban nem akar visszavonulni, márciusban szeretne ismét a lejtőkön száguldani.

9. Julia Mancuso

9. Julia Mancuso

Julia 27 éves, és valószínűleg ő a legsikeresebb hölgy a listán. Óriás-műlesiklásban aranyérmet szerzett a 2006-os torinói olimpián, 2010-ben pedig két ezüsttel tért haza Vancouverből. 

8. Carmen Schäfer

8. Carmen Schäfer

A curlinget kevesen tartják szexi sportnak, de Carmen szemmel láthatólag azon dolgozik, hogy bizonyítsa ennek ellenkezőjét. A svájci szépség tinikora óta a sportág szerelmese, Vancouverben negyedik lett csapatával. 

7. Kiira Korpi 

7. Kiira Korpi

A finn szépség műkorcsolyázik, megnyerte a finn nemzeti bajnokságot, és két Eb-bronzzal is rendelkezik. Finnül a beceneve "jéghercegnő", mivel kísértetiesen hasonlít a monacói Grace hercegnőre. Nyári adatok szerint a világranglista negyedik helyezettje. 

6. Sarah Burke

6. Sarah Burke

Sarah kanadai freestyle-síző. A 2001-es US Freeskiing Openen első lett a félcsőben és második a pályán. Az ESPY 2001 legjobb síelőjének választotta, és rengeteg, a sportágat népszerűsítő videóban szerepel. Januárban egy edzésen súlyosat bukott, kómába esett, majd néhány nappal később elhunyt, azonban szépsége örökké velünk marad.

5. Tanith Belbin

Tanith Belbin, amerikai-kanadai műkorcsolyázónő

Az amerikai-kanadai jégtáncosnő ezüstérmet szerzett a 2006-os olimpián, és ötszörös amerikai bajnok volt 2004 és 2008 között. 3 éves kora óta korcsolyázik, és elmondhatjuk, hogy a sport bizony jót tesz az alakjának. 

4. Lacy Schnoor

4. Lacy Schnorr

Lacy még nem igazán ért el nagy eredményeket a freestyle sí világában (eddigi legjobbja egy 8. helyezés 2007-ben egy kanadai versenyen), így talán kicsit kilóg a sorból, de szépsége vitathatatlan. 

3. Clair Bidez

3. Claire Bidez

Úgy látszik, a freestyle sportok szerelmesei között rengeteg a szép nő. Clair snowboardozik, részt vett már az X-Gamesen és a Vans Cupon is. Reméljük, sosem esik bántódása, igazán kár lenne érte!

2. Tina Maze 

2. Tina Maze

Tina jelenleg címvédő óriás-műlesiklásban. A szlovén szépség 2001-ben 17 évesen már részt vett az alpesi sí-világbajnokságon, és saját bevallása szerint gyermekkorának nagy részét síeléssel töltötte. Kár, hogy a fotó erejéig sem tudta elengedni azokat a fránya léceket. Legutóbb egy Világkupa-versenyen alsóneműjét tették szóvá versenyzőtársai, amire ő egyedi módon reagált.

1. Hoffmann Nóra

1. Hoffmann Nóra

A magyar műkorcsolyázóról már korábban is ódákat zengtünk, jelen listánk élére páratlan szépsége juttatta. Szép eredményeket kívánunk neki a jövőben!