Karrier

Ballack szerződtetése nem jött be a Leverkusen igazgatója szerint

Wolfgang Holzhäuser, a Bayer Leverkusen általános igazgatója nyíltan kritizálta Michael Ballack teljesítményét, így egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Gyógyszergyáriak nem hosszabbítják meg a középpályás nyáron lejáró szerződését.

Michael Ballack köszönti a szurkolókat a Leverkusen egyik mérkőzésén a Bundesligában 2011-ben

Ballackot a Mainz elleni mérkőzésen Robin Dutt vezetőedző lecserélte, a Bundesliga idei szezonjában már nyolcadszor, a Leverkusen szurkolói ez ellen némi füttyszóval tiltakoztak, de a klub általános igazgatója szerint jogtalanul.

"Elértük azt a pontot, ahol ki kell mondanunk, hogy a húsz hónappal ezelőtti várakozásaink nem jöttek be" - mondta Wolfgang Holzhäuser. "Ballack teljesítménye számomra nagy csalódás, és abban is hiába bíztunk, hogy a személyiségével hatni tud a csapattársaira, ez sem történt meg."

A középpályás az elmúlt másfél szezonban öt gólt szerzett és négy gólpasszt adott a Leverkusenben, amellyel az előző idényben a Bundesliga második helyén végzett, jelenleg a hatodik pozícióban áll, és a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutott. A szerződése a mostani szezon végén lejár, és az már korábban kiderült, hogy a klub nem tervezi a hosszabbítást.

További átigazolási hírekért, pletykákért kattints ide!