El Clásico

Mourinho megvárta és a parkolóban osztotta ki a bírót

A Barcelona a múlt heti, madridi győzelem után a szerdai, hazai visszavágón 2-2-es döntetlent játszott az ősi rivális, címvédő Real Madriddal, s ezzel bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Spanyol Király Kupában. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón José Mourinho, a vendégek portugál szakvezetője nem kommentálta Fernando Teixeira Vitienes bíró döntéseit, azonban éjszaka megvárta a stadion alatti mélygarázsban a játékvezetőt annak autójánál, és elküldte melegebb éghajlatra.

A Real edzője megvárta a stadion alatti mélygarázsban a játékvezetőt annak autójánál, és elküldte melegebb éghajlatra.

Az összecsapáson mindkét büntetőterületen belül voltak kétes helyzetek, de a bíró sípja néma maradt valamennyi szituációnál. José Pinto kapuja előtt három kezezés történt, és Puyol ráncigálta meg Benzemát, a másik oldalon Pepe mellett esett el Sánchez. Sárga lapból tízet osztott ki Vitienes, nyolcat a vendégeknek, ebből Sergio Ramos második figyelmeztetése pirosat jelentett, sokak szerint jogtalanul. Mourinho a sajtótájékoztatón nem volt hajlandó beszélni a játékvezetőről, de nem hagyta annyiban a dolgot, megvárta Vitienest az autójánál a Camp Nou alatti mélygarázsban, és ott osztotta ki őt valamint segítőit.

Minderről a Mundo Deportivo című spanyol lap számolt be, amely tanúja volt az incidensnek. Az újság szerint a portugál ezt üvöltötte a bírónak: "Micsoda művész vagy, szeretsz kib...ni a profikkal, mi?!"

A mérkőzés összefoglalója