Átigazolás

Koman 600 ezer eurót kereshet Király klubtársaként

A német sajtó után az olasz is arról számolt be, hogy Koman Vladimir, a Serie B-ben szereplő Sampdoria középpályása a Bundesliga 2-ben, az 1860 München csapatánál folytatja pályafutását.

Koman 600 ezer eurót kereshet Király klubtársaként

Az átigazolásokkal foglalkozó Tuttomercatoweb szerint Koman ügynöke már Németországban tárgyal a transzferről, és azt is tudni véli, hogy évi 600 ezer eurót keres majd a Király Gábort is foglalkoztató klubnál, ahová három évre ír alá.

A müncheni Abendzeitung szerdán arról írt, hogy az egyesület nem várja meg, amíg Koman szerződése lejár a nyáron, és ingyen megszerezheti, akár egymillió eurót is hajlandó a játékosra áldozni, feltéve, ha a klub jordániai befektetőjét, Hasan Ismaikot megválasztják elnöknek.

Közben Marcel Kacinari, Koman menedzsere a goal.com nemzetközi futballportál olasz kiadásának megerősítette, hogy a németek érdeklődnek ügyfele iránt. "Az 1860 München tűnik a legvalószínűbb választásnak a fiú számára. Szinte biztos, hogy télen csapatot vált. De Franciaországból, és a Serie A-ból és B-ből is vannak ajánlatai."