El Clásico

Pepe is a Real Madrid Barcelona elleni keretében

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője honfitársát is nevezte a katalánok elleni szerda esti mérkőzésre.

Bár Pepét Carlos Rexach is a távolmaradásra bíztatta, a portugál elutazott Barcelonába.

"Hacsak nem szeretné saját bőrén megtapasztalni azt, amit Figo, jobban teszi, ha otthon marad - mondta Rexach, aki szerint az elmúlt napok történései alapján valami nagyon nincs rendben a blancók háza táján. "Amikor az emberek gúnyolódnak, az azért van, mert valami miatt boldogtalanok. Azt nehéz megmondani, pontosan mi is ez" - mondta a katalánok legendája, aki 2001 és 2002 között vezetőedzői feladatokat látott el a csapatnál.

José Mourinhót ez azonban nem hatotta meg, így honfitársát is nevezte a katalánok elleni szerda esti mérkőzésre. A felnőttcsapatból egyedül a sérült a Khedira és Di María nem utazik a 22-es kerettel.

Mint ismert, a szerdai El Clásicón a Real Madrid hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget az ősi rivális Barcelonától. Pepe a mérkőzésen a felvételek szerint szándékosan rátaposott Lionel Messi kezére, majd csütörtökön látványosan bocsánatot kért.

A 22 órakor kezdődő mérkőzésről élő szöveges tudósítást olvashatsz a hathárom.hu-n

Real Madrid
A Barcelona elleni kupavisszavágó kerete
Casillas, Adam, Jézus Ramos, Marcelo, Varane, Albiol, Pepe, Coentrão, Arbeloa, Carvalho, Lass, Xabi Alonso, Ozil, Alley, Sahin , Granero, Kaká, Altintop, Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema.