Karrier

A Man. City hajlandó két és fél évig a lelátóra ültetni Tévezt

A balhés argentin játékosért eddig nem érkezett megfelelő ajánlat, a City pedig nem hajlandó aprópénzért lemondani róla.

Carlos Tévez ügye továbbra is a levegőben lóg. A Manchester City argentin válogatott támadójáért hónapok óta nem kapott olyan ajánlatot klubja, amelyet el tudna fogadni, ezért továbbra is a City játékosának tekinthető. Tévez megvétele az Internél, a Milannál és a PSG-nél is szóba került, de idáig senki nem tudott megegyezni a vételáráról.

A manchesteri klub elnöke, Khaldoon Al Mubarak nem idegeskedik azonban emiatt.
„Carlost továbbra is szerződés köti hozzánk további 2 és fél szezonon keresztül, amíg nem kapunk érte megfelelő ajánlatot, teljesítjük a kötelezettségeket” - vélekedett a klub első embere.

A City ugyanakkor már nem utalja a játékos heti 198 ezer fontos fizetését, mivel szerintük az argentin megszegte a szerződést. Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchester City továbbá 1 millió fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint. A hivatásos futballisták szervezete azonban nem járult hozzá ahhoz, hogy a klub négyheti fizetésétől megfossza Carlos Tévezt, és megfelezte a szerintük renitenskedő játékos büntetését.