Férfi kézilabda Eb

Ismételt magyarországi jegyvásárlási lehetőség

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) honlapjának tájékoztatása szerint az Izland elleni találkozóhoz hasonlóan az MKSZ a magyar férfiválogatott keddi, Szlovénia elleni és szerdai, Horvátország elleni középdöntő-mérkőzésére is jegyvásárlási lehetőséget biztosít Magyarországon.

Miután az Izland elleni mérkőzésre a magyarországi jegyárusítás sikeresen működött, és a találkozón a magyar szurkolók nagy számban drukkoltak a nemzeti csapatnak, így az MKSZ a további középdöntő-mérkőzésekre is lehetőséget biztosít a magyarországi jegyvásárlásra. A tervek szerint a belépőjegyeket hétfőn Budapesten 14-18 óra között, Szegeden pedig hétfőn 15-18 óra között lehet megvásárolni 10, 15 és 25 eurós áron, az átvételre pedig mérkőzésnapokon – az eddigiekhez hasonlóan - az újvidéki csarnok északi, VIP-bejáratánál nyílik lehetőség a kora délutáni óráktól.  

A pontos jegyvásárlási helyszínekről és időpontokról, valamint a rendelkezésre álló jegyek számáról a Magyar Kézilabda Szövetség hétfőn reggel ad ki újabb információt.

A magyarországi jegyértékesítés mellett az újvidéki sportcsarnok jegypénztára is nyitva áll a középdöntők végéig a hét minden napján, ott azonban a nagy érdeklődés miatt a jegyhez jutás nem garantált.