Férfi kézilabda Eb

Azért délutánra mindig jobban leszek - Zubai Szabolcs

A magyar kézilabda-válogatott beállósa elmondása szerint a szurkolók által teremtett hangulatot sosem fogja elfelejteni.

Zubai is hatalmasat játszott - Fotó: MTI

Fantasztikus győzelmet aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely pénteken 26-23-ra legyőzte az olimpiai, világ- és Európa-bajnok franciákat a szerbiai Eb-n. Zubai Szabolcs a találkozó másnapján a Démagyarnak nyilatkozott élményeiről.

"Azért délutánra mindig jobban leszek, sőt a tegnapi meccsen a futás közben nem is fájt, csak akkor éreztem meg nagyon, amikor a hatodik gólomat szereztem - azt a kicsavarodott mozdulatot csak nagy fájdalmak mellett tudtam megcsinálni. Későn kerültem tegnap ágyba, hajnal kettőig kezeléseken voltam, masszőr és egy lézeres technika is segített. Kiváló stáb dolgozik a csapat mellett, egy speciális, ragasztásos technika is megkönnyíti a szereplésemet. Megéri szenvedni, mindent megteszek a regenerálódás érdekében, hiszen három fontos meccs vár még ránk - mondta Zubai a részleges ferdehasizom-sérüléséről.

A Pick Szeged beállósa elmondása szerint sose fogja elfelejteni a szurkolók által teremtett hangulatot.

"Este még sokáig beszélgettünk a srácokkal, csodálatos visszagondolni erre a sikerre, hiszen nem akárkit, a világ egyik legjobb csapatát vertük meg. Sok meccset játszottam már, de azt a körítést, hangulatot, amelyet tegnap a szurkolók teremtettek, sohasem felejtem el, varázslatos érzés volt előttük játszani. Ezúton közönöm a Pick Szeged drukkereinek is, hogy ott voltak a lelátón. Ma délelőtt pihenő, délután ráhangolódó edzés a program, vasárnap pedig a izlandiak ellen harcolunk tovább az Európa-bajnokságon" - jegyezte meg a magyar válogatott játékosa.