Real Madrid

Mourinho is besokallt Pepétől?

A szerdai Real Madrid-Barcelona (1-2) Király Kupa negyeddöntőn ismét botrányosan viselkedő Pepe húzódás miatt két hétre kidőlt a sorból, így nem játszhat többek között a Barcelona elleni jövő heti visszavágón a Nou Campban. Így szól a hivatalos magyarázat, azonban a spanyol Marca szerint José Mourinho megorrolt honfitársára.

Pepe és Lionel Messi a Real Madrid-Barcelona spanyol Király Kupa negyeddöntőjén

Mint ismert, a szerdai El Clásicón a Real Madrid hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget az ősi rivális Barcelonától. A madridiak portugál hátvédje, Pepe a mérkőzésen többször is sportszerűtlenségével hívta fel a figyelmet magára. Színészkedett, rátaposott Lionel Messi kezére, és többször is durva belépőivel szabdalta a Barca játékát. A mérkőzés után Pepe elnézést kért Messitől, azonban a szándékosságot nem ismerte el az esettel kapcsolatban.

José Mourinho rögtön a mérkőzést követően még óvatosan nyilatkozott, mostanra viszont úgy tűnik, tényleg megunta honfitársa sorozatos fegyelmezetlenségét. A Marca szerint Pepe durvaságai és a Barcelona egyenlítő gólja előtti hibája (nagyon lemaradt Puyolról) oda vezetett, hogy Mourinho két hét pihenőt rendelt el az ámokfutó hátvéd számára. A hivatalos indoklás szerint Pepe meghúzódott, ezért kényszerül pihenőre, azonban a jövő heti Camp Nouban rendezendő Barcelona elleni kupavisszavágón minden bizonnyal a pokol várna Pepére, így talán ő sem sajnálja nagyon átmeneti (?) jegelését...

Pepe megtapossa Messit