Felmérés

Közel kétmillióan néztük hétfőn a magyar válogatottakat a tévében

  • MTI

Kiemelkedően sokan követték figyelemmel az m1-en a férfi kézilabda és a vízilabda Európa-bajnokság eddigi mérkőzéseit, hétfőn összesen 1,8 millió nézője volt a Telesportnak.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)  szerdai tájékoztatása szerint a hét első napján a 20:15 órakor kezdődött Magyarország-Oroszország (31-31) kézilabdameccset 580 ezren nézték elejétől a végéig, s összesen 1,5 millióan kapcsoltak oda, míg a rögtön után közvetített Magyarország-Olaszország (12-8) vízilabda-találkozót 350 ezren figyelték végig, s közben egymillióan kapcsoltak a közvetítésre.

Az AGB Nielsen adatai szerint a kedden 19 órakor kezdődött Magyarország-Hollandia (19-6) férfi vízilabdameccset 432 ezren nézték meg, s ezzel a találkozó bekerült a Top 10 főműsoridős nézettségi táblázatba, a nap 19 és 22 óra között sugárzott tíz legnézettebb műsora közé.

Az m1 folytatja közvetítéssorozatát a két kontinensviadalról: szerdán 20:05 órától a magyar együttes világbajnoki bronzérmes spanyolok elleni kézilabdameccse lesz műsoron.