Átigazolás

Kovács István a Videoton játékosa lett - hivatalos

A nyugat.hu szerint a játékos ára 500.000 euró, és a játékjogának tulajdonrészében is érdekelt marad a Haladás, méghozzá 21,5 százalékban.

Valóra vált, amire már hetek óta számítani lehetett: Kovács István a Videotonhoz szerződött - ellentételezésként pénz, a továbbértékesítésből részesedés és egy évre kölcsönbe Nagy Dániel érkezik Szombathelyre. A nyugat.hu szerint a játékos ára 500.000 euró, és a játékjogának tulajdonrészében is érdekelt marad a Haladás, méghozzá 21,5 százalékban.

"Nehéz döntést hoztunk, személy szerint sajnálom, hogy Kovács István eligazolt, hiszen nagyon jó játékosnak tartom - mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak. - Azonban üzletileg előnyös ajánlatot kaptunk, ezért határoztunk Kokó eladása mellett. A vételárról és az esetleges későbbi részesedésről továbbra sem nyilatkozok, annyi azonban biztos, a Videoton középpályása, Nagy Dániel egy évre kölcsönbe érkezik a Rohonci útra."

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Nagy Dániel mikor veszi fel a munkát a Rohonci úton. Kovács szerdán már új csapata dél-spanyolországi, marbellai edzőtáborába repül.