Haladás

Felgyorsulhatnak az események Kovács István ügyében

A Videoton a pénz mellett Nagy Dánielt kölcsönbe adná a Haladásnak, amennyiben a vasiak elfogadják az ajánlatot.

Kovács István elvileg már kedd délután a Videoton játékosa lehet, a fiatal játékos a pénzen kívül Nagy Dániel érkezne - egy évre kölcsönbe - a Haladáshoz.

A haladas.hu arról számolt be, hogy kedden felgyorsulhatnak az események Kovács István-ügyében. Amenyiben a klubban többségi tulajdonos önkormányzat pénzügyi,-és gazdasági bizottsága rábólint a középpályás eladására, a tavalyi bajnok Videotoné lesz.

"Kedd délután fél háromra megyek a pénzügyi, - és gazdasági bizottság ülésére, amennyiben a testület is áldását adja Kovács István eladására, úgy hamarosan a papírokat is aláírhatjuk a Videotonnal - mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője. - Az továbbra sem publikus, hogy mekkora összeget kapunk a játékosért, és az sem, hogy a későbbi továbbértékesítés során hány százalékban maradunk "bent" Kokóban. A kontraktusban ugyanis szerepel, hogy az esetleges megállapodás harmadik fél részére nem adható ki. Az viszont biztos, ha létrejön az üzlet, a pénzen és a részesedésen kívül egy évre kölcsönbe Nagy Dániel érkezik a Rohonci útra. Ami a többi kiszemeltünket illeti: Kulcsár Kornéllal még nem tárgyaltam, de valóban jó esély van rá, hogy a kaposvári futballista  Szombathelyre költözzön. Bori Gábor és Balogh Béla ügyében viszont nincs előrelépés, egyelőre a Kovács István-féle megállapodáson dolgozunk."