Átigazolás

Elek Ákos távozik a Videotontól - hivatalos

A Videoton megegyezett Elek Ákos klubcseréjéről a török Eskisehirsporral, így hamarosan hivatalossá válhat a középpályás átigazolása.

Elek Ákos távozik a Viditől - Fotó:vidi.hu

A Videoton válogatott középpályása saját kérésére utazott haza a csapat spanyolországi edzőtáborából, hogy jövőjével foglalkozhasson.

Elek Ákos többször kijelentette, hogy szeretne külföldön játszani, és kereste is erre a lehetőségeket. Nemrégiben pedig a Videoton számára is elfogadható ajánlat érkezett a játékos csapatváltásával kapcsolatban.

Egy európai klub vételi ajánlatot tett Ákos játékjogára, de a következő félévben csak kölcsönben játszik náluk a középpályás, aki maga is megállapodott a feltételekben az említett csapat vezetőivel - számol be a vidi.hu.

Most a gárda orvosi vizsgálatain vesz részt, ha megfelel, akkor tavasszal biztosan kölcsön játékosként szerepel majd ezen csapatban.

Közben több török lap arról számol be, hogy Elek Ákos orvosi vizsgálaton vesz részt, az élvonalban szereplő Eskisehirspor. Tehát a török bajnokság 7. helyezettje lehet Elek új klubja.